X. KERÜLETI HÍRHATÁR - Vásároljunk hőszigetelt kutyaházat!

X. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2023.04.02.
 Vasárnap
Ma Áron napja van.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.
   EUR árfolyam
   380,99 Ft
   CHF árfolyam
   381,85 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2021. 02. 11. 20:01     


Vásároljunk hőszigetelt kutyaházat!
A hideg beálltával sokan kapnak a fejükhöz, hogy nem vettek elég meleg kutyaházat a négylábú kedvencüknek. Igen ám, de ilyenkor mi a teendő, milyen a jó kutyaház, ami hőszigetelt, és még jól el is fér benne a kutya minden körülmények között?!

A lakásban tartott négylábúak számára egyáltalán nem létszükséglet egy hőszigetelt kutyaház. Mivel a napjaik nagy részét melegben, otthoni körülmények között töltik, így számukra felesleges, hiszen nem éri őket igazán hideg.

 

A kinti kutyák élete

 

Rengeteg kutya él a szabadban, így számukra a hideg elleni védekezés az életben maradás része. Ettől függetlenül egyáltalán nem biztos, hogy annyira szívesen is teszik ezt, vagy csak megszokták, hogy magukra vannak utalva. A hidegben az állatok vagy megtanulnak alkalmazkodni az időjárási viszonyokhoz, vagy pedig áldozatául esnek. Miért kéne, hogy a te kutyád is így érezze magát? 

 

Miért is ne gondoskodnánk a kedvencünk igényeiről, hiszen mégiscsak ez az, amit megtehetünk érte! Szerezzünk be egy minőségi hőszigetelt kutyaházat, hogy a hideg téli estéken legyen hova behúzódnia a mínuszok elől. 

 

A fő különbség a kutyaházak között

 

Ha alapul veszünk egy sima, de jó minőségű kutyaházat, akkor azt látjuk hogy úgy készült, hogy ne adjon teret az átfütyülő szélnek vagy épp a tűző napsugaraknak. Amennyiben egy ilyennel rendelkezünk, akkor tökéletes alapot találtunk, már csak a hőszigetelésre van szükség. Lehetőleg kerüljük a tömeggyártás esetleges selejtes eredményeit, mert azzal nem a kutya javát szolgáljuk. 

 

A hőszigetelés elkészítése során ügyelni kell arra, hogy a kutya ne férjen hozzá sehol, még az illesztéseknél sem, de az élősködők és a gombák se nyerhessenek teret. Sokan félreértelmezik a hőszigetelés fogalmát, mivel ez nem azt jelenti, hogy egy fűtőtestet helyezünk a kutyaházba, hanem a kutya saját hőjét tartja bent, hogy az maradjon meg.

 

Éppen azért, hogy ez teljesüljön, ügyelni kell arra, hogy hogyan helyezzük el a kutyaházat. Mivel az ajtónál nyitott otthonokról beszélünk, így óvni kell a lehetőségtől, hogy átfújhassa és lehűthesse a szél. 

 

A csapadék és a szél kívül tartása elsődleges feladata egy kutyaháznak. Ha alulról is biztosítasz hőszigetelést a kutyaháznak, akkor megóvhatod kedvencedet a felfázástól. Ez nagy előny, ha nedves bundával vonul be a kutyaházba. 

 

Ha jól csináljuk, akkor egy 8-10 fokos hőmérséklet-különbséget is létrehozhatunk, ami igazán szép eredmény, ha azt vesszük alapul, hogyha kint -5 fok van, akkor a benti hőmérséklet a kutyának már jóval kellemesebb.

 

Egy jó minőségű kutyaház beszerzéséért keresd a Kedvence.hu webáruházat, és találd meg a kutyád méretének megfelelőt. Ez pont az a kategória, amiben a méret a lényeg, úgyhogy légy maximálisan körültekintő!


További hírek

  Áprilistól újra jár a fogaskerekű
2023. 03. 31. 10:04 hirhatar.hu
  Civilekkel szövetkezne Donáth Anna most életre hívott egyesülete
2023. 03. 31. 09:52 hirhatar.hu
  Orgiára hívta Schadl későbbi vádlott társát
2023. 03. 22. 19:50 hirhatar.hu
  Imatermeket nyitott a Corvinus Egyetem
2023. 03. 22. 19:50 hirhatar.hu
  Lánczi András és Orbán Viktor, avagy Magyarország vége
2023. 03. 22. 19:50 hirhatar.hu
  A magyar világsztár férje után nyomoz a rendőrség hűtlen kezelés vádjával
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Feltárult Hosszú Katinka titka
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Lovagkeresztet kapott a „lúgosorvost” mentegető orvos
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Nyomoz a rendőrség a Szálasi-emlékmű miatt
2023. 03. 12. 16:43 hirhatar.hu
  Brutálisan elszabadulhatnak az árak májustól
2023. 03. 12. 16:43 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport