X. KERÜLETI HÍRHATÁR - Mi is elfogtunk egy levelet

X. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2023.04.02.
 Vasárnap
Ma Áron napja van.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.
   EUR árfolyam
   380,99 Ft
   CHF árfolyam
   381,85 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 07. 30. 23:57     


Mi is elfogtunk egy levelet
Az alábbi levelet "fogta el" a X. kerületi Hírhatár Online szerkesztősége, avagy képzelt levél egy olyan embertől, aki az Orbán-rezsim nyertese

Az alábbi levelet „fogta el” a X. kerületi Hírhatár Online szerkesztősége, avagy képzelt levél egy olyan embertől, aki az Orbán-rezsim nyertese:

 

 

 

 

 

 

 

 

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

 

Engedje meg, hogy ezúton mondjak önnek köszönetet azért a fáradhatatlan munkáért, melyet nemzetünk felemelkedéséért végez.

 

Különösen fontos most, amikor ismét a nemzetközi balliberális oldal nemtelen támadásainak van kitéve a mi nagyszerű Nemzeti Együttműködési Rendszerünk, hogy minél többen - így jómagam is - kinyilvánítsuk hálánkat és szeretetünket a mi nagyszerű vezetőnknek.

 

Szeretnék önnek beszámolni kedvező intézkedéseinek hatásáról az én és családom életére, egyben tisztelettel kérem önt, hogy folytassa a megkezdett munkát!

 

Nagycsalád a mienk, öt gyermekünk van – nem is esik át az asszony a vak komondoron! – így nagy házat építettünk. Természetesen devizában vettünk fel az építkezésre hitelt – majd hülye lettem volna kihagyni az olcsó kamatot és az erős forint árfolyamot! Persze nem azért vettünk fel hitelt, mert nem volt elég pénzünk, de így a tőkénket tovább tudtuk fialtatni. (Csak így egymás között: a válság előtt, 2008 nyarán bevásároltunk svájci frankból és jó magas kamatra lekötöttük, ne tudja meg, mennyit kerestünk rajta!) Azt követően, hogy egyre jobban elszállt a forint árfolyama, nem akartam már fenntartani a deviza hitelemet, de akkor – hál’ Istennek – jött a füles, hogy rögzített árfolyamon lehet majd visszafizetni a hitelt. Így jókora plusszal sikerült kiszállnunk a deviza ügyleteinkből: a hitelt olcsón visszafizettük, a megtakarításokon és a 2008-ig rendkívül olcsó hitelen pedig rengeteget nyertünk. És azt mondom, igaza van Lázár Jánosnak, akit van szerencsém személyesen is ismerni: mindenki annyit ér, amennyije van! Oszt jó napot!

 

Luxus villa medencével, tenisz pályával (illusztráció)

 

A másik kiváló intézkedés a rezsicsökkentés. Nekünk ugye nagy házunk van, medencénk, szaunánk, sőt teniszpályánk világítással. Ráadásul én szeretem az esti italomat a teraszon meginni és egy jó szivart elszívni hozzá. Így télen fűtjük, nyáron hűtjük a teraszt. A medence és az öntözés a vízszámlát terheli. El lehet képzelni, mekkorák a havi számláink. Szóval, nekünk tényleg jól jött a rezsicsökkentés. Sokkal egyszerűbb, mint mindent lecserélni sok pénzért energiatakarékosra. És arra se dobjunk ki egy rakás pénzt a közösből, hogy a panelproliknak hőszigetelt legyen a háza, meg a nyílászárója! Az ilyen úri huncutságokat fizessék ki maguknak azok, akiknek van rá pénze. Akinek nincs, az meg annyit is ér. De erről már írtam. Az viszont nagyszerű, hogy ez a sok multi, akik rajtunk zsírosodtak eddig – köszönhetően a komcsiknak – most visszafizetik nekünk a pénzt, például a rezsicsökkentés formájában.

 

Nagyszerű lehetőség volt számunkra a föld- és trafik pályázat is. A családban mindenkinek pályáznia kellett, nyertünk is 60 trafikot és rengeteg földet. Persze a csóró rokonokat is bevontam a dohány koncesszióba. Így most, hogy a nevükön nyertem egy rakás trafikot, dolgozhatnak benne fizetésért és nem tőlem kunyerálnak. A földekre rengeteg EU-támogatást kapunk, csak abból vígan eléldegélnénk. Azokon a földeken, amit megművelünk, közmunkások dolgoznak – köszönhetően annak, hogy igen jó viszonyt ápolok a helyi Fidesszel. Úgyhogy extra profit mindenhol. És munkahelyteremtés!

 

Tisztelt Miniszterelnök Úr! Még sokáig folytathatnám, hogy micsoda fejlődést látok a szűkebb pátriámban, de annyi sok teendője van, hogy befejezem levelem, nem szeretném az idejét rabolni. Imádkozom önért, hogy munkabírása tartson ki még sokáig és örvendeztesse nemzetét. A jövő évi választási győzelem töretlen hitével kívánok önnek jó egészséget és hosszú miniszterelnökséget!

 

Tisztelettel: Vitéz Láncztalpas Vendel


Érsek Juli írása


2013. július 6.


Kép: Wikimedia Commons by Eppametsoy 


További hírek

  Áprilistól újra jár a fogaskerekű
2023. 03. 31. 10:04 hirhatar.hu
  Civilekkel szövetkezne Donáth Anna most életre hívott egyesülete
2023. 03. 31. 09:52 hirhatar.hu
  Orgiára hívta Schadl későbbi vádlott társát
2023. 03. 22. 19:50 hirhatar.hu
  Imatermeket nyitott a Corvinus Egyetem
2023. 03. 22. 19:50 hirhatar.hu
  Lánczi András és Orbán Viktor, avagy Magyarország vége
2023. 03. 22. 19:50 hirhatar.hu
  A magyar világsztár férje után nyomoz a rendőrség hűtlen kezelés vádjával
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Feltárult Hosszú Katinka titka
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Lovagkeresztet kapott a „lúgosorvost” mentegető orvos
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Nyomoz a rendőrség a Szálasi-emlékmű miatt
2023. 03. 12. 16:43 hirhatar.hu
  Brutálisan elszabadulhatnak az árak májustól
2023. 03. 12. 16:43 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport