X. KERÜLETI HÍRHATÁR - Hálaadó Imám Viktátorért

X. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2022.01.27.
 Csütörtök
Ma Angelika napja van.
Holnap Károly, napja lesz.
   EUR árfolyam
   359,65 Ft
   CHF árfolyam
   346,27 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 02. 15. 16:37     


Hálaadó Imám Viktátorért
A hatalom, mint jól tudjuk, a javunkat akarja, de kérek mindenkit: ne adjátok oda neki! Tudom, hogy ők jót akarnak, de mi is szeretnénk belőle a jogos részünket. Köszönöm, hogy megvédték a nyugdíj pénztárakat, de kérdezem, miért a jogos tulajdonosoktól? Vettünk üzemanyagot, MOL-nyi mennyiségben, ami alig volt veszteséges, viszont nagyon Nemzeti. A veszteségünk nem éri el az ingerküszöb mértékét: mi az a 120 milliárd nekünk?

Köszönöm Istennek és az Ő Nemzeti Helytartójának, hogy ezen a kontinensen élhetek Abszurdisztánban. A születési helyem Agyarország, de a történelem varázs(hím)vesszeje ezt egy nemzetek közötti szerződéssel felülírta. Abból tudom, hogy ezt rendkívül komolyan vesszük, hogy harcolunk ellene. Azok a mocskok pénzt adnak nekünk, és kedvezményes hitelekkel akarják szétzilálni az un(d)ortodoxiánkat.


A másik bizonyító erejű tény, hogy mindent, ami jól működik - tudom, mert a Győztes vezír (alias Viktátor) mondotta jobbik(?) híján, Nemzetinek hívnak.


Az a kérdés, hogy mi volt előbb: tyúk vagy a tojás, értelmét veszítette. Tudom, hogy Fülke volt legelőször! Kezdetben van a Fülke! Azután a forradalom, de miért jó nekünk, ha forrad a lom? Nem tudom, hogy ki és miért kapott egy fülest, valószínűleg ez nem gyermekkorában volt, mert akkor nem fajult volna ide. Tehát elkésett, így lett a fülesből fül-késett, röviden fülkés, még rövidebben: fülke. De a fülessel lehet élni, és vissza élni. Számomra az utolsó szimpatikus Fülessel a Micimackó környékén találkoztam. Ő mindig azt mondta, hogy nekem mindegy, különben is csak rólam van szó.

Idén a Te kezedben van a fülke hatalma!


De Kedves és Kedvetlen medence társam, itt nyakig ér a Kár-párt! Itt nem csak róla, hanem Rólad és a Te utódaid generációjáról van szó. Nem kellene hagyni, hogy de-generációt csináljon a hatalom belőlük. Volt az a sikeres nyilatkozat-háború, amit a hatalom képviseletében a Decemberi polgár-mester(?) és az ő tettestársa, a Nadrágkötő-gyártó nyert meg öngóllal. Az eredmény nem 6:3 volt, hanem 290:1 igaz, egy euróért.


A hatalom, mint jól tudjuk, a javunkat akarja, de kérek mindenkit: ne adjátok oda neki! Tudom, hogy ők jót akarnak, de mi is szeretnénk belőle a jogos részünket. Köszönöm, hogy megvédték a nyugdíj pénztárakat, de kérdezem, miért a jogos tulajdonosoktól?

Vettünk üzemanyagot, MOL-nyi mennyiségben, ami alig volt veszteséges, viszont nagyon Nemzeti. A veszteségünk nem éri el az ingerküszöb mértékét: mi az a 120 milliárd nekünk?


Már tudjuk: „Meg lehet élni 47 ezerből.” Felmerül a kérdés bennem, hogy itt Forintról vagy Euróról van szó? Naponta vagy havonta? Nekik, vagy nekünk? Valószínűleg úgy értették, hogy havi 47 ezer Forintból. Én rájuk szavazok, éljenek ők annyiból havonta!

Azt is tudom, hogy ők semmit nem baltáznak el! Azer, erről lehetne beszélni. Megspóroltuk egy gyilkos börtön költségét néhány évre, milyen jó, hogy ezért csak a nemzetközi tisztességünket kellett adni cserébe. Adtunk egy tisztet a tisztességünkért, ha ez sakk lenne, berosálnék!


A vörös iszap katasztrófa mindent elmos, aki még nem álmos, emlékszik. Az erre gyűjtött adományt is gondosan kezelik. Nem könnyelműen kiosztották a rászorultaknak, á dehogy! De hogy, hogy nem, lett viszont egy lakóparkunk, nem olcsón, viszont rendkívül drágán, de azt ti se Ócsároljátok!


I’M F (!) mondta Eltolcsi és jegyet váltott egy bankra, egyszerűsítve, váltott a jegybankra. Bebizonyította, hogy nemzeti gazdaságunk olyan jól teljesít, hogy ugyanannyi pénzért, akár többszörös kamatot is tudunk fizetni.

Olyan reális ez, mint amikor a műkörmös két lábbal áll a földön, mondjuk a pályázatin. És belátta, hogy neki inkább valódi föld kell a „fúj-mocsok” uniós támogatással, mint a nem valódi köröm.


Az is tény hogy Győztes vezérünk sokat TEK az emberekért, az un ortodoxiára sikerült emelnie az (i)gazság szolgáltatás teljes vertikumát. Öreg bíró nem jó bíró, tehát: fel is Csút, meg le is Csút! De jó az a világváros, mind az ezer-kétezer alattvalóval, stadionnal, kisvasúttal, repülőtérrel, és a tokaji borvidékkel egészen Letenyéig. No, az tényleg eldőlt már a választáskor, mint felcsúti viharban a horizontális szélerőmű! Van nekik Hentes Dinnyekár gáz-vezeték szerelőjük, mint egy polgári mester, aki gyarapodni nem restell.


Gyarapodni úgy lehet, hogy takarékoskodunk, mondjuk a pénztárral, lásd Takarékpénztárak. Úgy megspóroljuk pályázatilag egy szereplővel, hogy megmarad nekünk, és így bankadót se kell fizetni rá. A bankok meg tanuljanak a saját kárukon, lássák be, hogy itt számukra nem Rózsás a helyzet.

Tantétel: Könnyen lehet választani tankönyvkiadót, mind az egyből, központilag Vezér-elve! Ha eszünk lett volna, Hoffman meséit Nemzeti módon megtanultuk volna. Csak a sorrend változik, ABC vs. CBA?


A doktor hiány is az ellenség hibája, ez egy kór-kép! Mindenképp át kellett szervezni az egész-ség ügyet, ami úgy megszilárdult, mint a biztonság két hét alatt. Hatalmas vívmány, hogy a narancsbőr nem betegség, vagy tünet, hanem identitás.

Ennek a teljesítménynek tisztelettel adózom, mondjuk egy söralátéten.


Sikerült racionalizálni a választási rendszert is, kikerült a bizonytalanság! Vagy a Vezér Győz, vagy Győzik-e a sok akadályt?

Meg lett a millió munkahely is, bár az interpunkciót nem értettük jól, helyesen: milli Ó!

Vonakodva mondom, van olyan, akinek nem a parlamentben Vona a helye. De hiába füstölgünk, bagót se ér! Pályázati módon ráncdal-énekes és mások Nemzeti Dohány és hány meg hány bolt tulajdonosok új fogalmakat alakítanak ki.


Újítmányoznak, mint a doktor Zsivány Go, akinek mennie kellett, doktorátusában elbukott köz és társasági elnökünk.

De látom, vannak ideológiai kérdések is: nyomják a fut-balt, ezért nem lett jobb, egy dekát se. Sikerült javítani az angliai 6:3-on hollnad 8:1-re. Talán elpuskázták, nem akadémikus módon. Építünk stadiont, mindennek a kárára, de azt azért le kell írni, Stradivari hegedűtől senki nem lett még Paganini.


Pedig az Ormány jobban teljesít, mint az Atom! Csak fel nem foghAtom, minek ez a nagy sietség? Közgép, vagy csak a vágy? Rezsi csökkentés diktatúrával, ez irtó jó! Kevesebb lakos, kisebb költség!

Agyarország jobban teljesít! Megy előre, mint a gőzgép, de mit is beszélek, mint a Közgép!

Ez a teljesítmény emlékművet követel! Az Ormány pedig emlékművet követ el!  Az én alig iskolázott látásom szerint akkor kellet volna harcolni, nem pedig most a népet sarcolni! Ha ennek az Ormánynak lenne igazi arca, nem lenne rövidtávon kudarca.

Sorstársaim, Választók, az idén én is választok. Hogyan tegyem, fentebb leltem válasz(t)OK?


Fa János

Kép: pitee.wordpress.com


További hírek

  Fájdalmas búcsú a nagy polgárjogi harcostól, Setét Jenőtől
2022. 01. 25. 18:11 hirhatar.hu
  Csollány Szilveszter mellett 122 elhunyt s közel 40 000 új fertőzött három nap alatt
2022. 01. 25. 18:10 hirhatar.hu
  Magyar György: a választást nem halaszthatják el, de erre is készülni kell
2022. 01. 25. 18:10 hirhatar.hu
  Százmilliós balatoni nyaralója van Kocsis Máté feleségének
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Ez a Schadl, a Völlner meg a Judit, pont azt tették, ami a NER lényege
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Kizárta az MSZP Bangóné Borbély Ildikót, mert valótlant állított ne létező diplomájáról
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Tovább görög a botrány: egy biztonsági kamera felvette, ahogy Völner Pál igazságügyi államtitkárt megvesztegették
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport