X. KERÜLETI HÍRHATÁR - Hálaadó Imám Viktátorért

X. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2024.06.15.
 Szombat
Ma Jolán napja van.
Holnap Jusztin napja lesz.
   EUR árfolyam
   397,66 Ft
   CHF árfolyam
   416,86 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 02. 15. 16:37     


Hálaadó Imám Viktátorért
A hatalom, mint jól tudjuk, a javunkat akarja, de kérek mindenkit: ne adjátok oda neki! Tudom, hogy ők jót akarnak, de mi is szeretnénk belőle a jogos részünket. Köszönöm, hogy megvédték a nyugdíj pénztárakat, de kérdezem, miért a jogos tulajdonosoktól? Vettünk üzemanyagot, MOL-nyi mennyiségben, ami alig volt veszteséges, viszont nagyon Nemzeti. A veszteségünk nem éri el az ingerküszöb mértékét: mi az a 120 milliárd nekünk?

Köszönöm Istennek és az Ő Nemzeti Helytartójának, hogy ezen a kontinensen élhetek Abszurdisztánban. A születési helyem Agyarország, de a történelem varázs(hím)vesszeje ezt egy nemzetek közötti szerződéssel felülírta. Abból tudom, hogy ezt rendkívül komolyan vesszük, hogy harcolunk ellene. Azok a mocskok pénzt adnak nekünk, és kedvezményes hitelekkel akarják szétzilálni az un(d)ortodoxiánkat.


A másik bizonyító erejű tény, hogy mindent, ami jól működik - tudom, mert a Győztes vezír (alias Viktátor) mondotta jobbik(?) híján, Nemzetinek hívnak.


Az a kérdés, hogy mi volt előbb: tyúk vagy a tojás, értelmét veszítette. Tudom, hogy Fülke volt legelőször! Kezdetben van a Fülke! Azután a forradalom, de miért jó nekünk, ha forrad a lom? Nem tudom, hogy ki és miért kapott egy fülest, valószínűleg ez nem gyermekkorában volt, mert akkor nem fajult volna ide. Tehát elkésett, így lett a fülesből fül-késett, röviden fülkés, még rövidebben: fülke. De a fülessel lehet élni, és vissza élni. Számomra az utolsó szimpatikus Fülessel a Micimackó környékén találkoztam. Ő mindig azt mondta, hogy nekem mindegy, különben is csak rólam van szó.

Idén a Te kezedben van a fülke hatalma!


De Kedves és Kedvetlen medence társam, itt nyakig ér a Kár-párt! Itt nem csak róla, hanem Rólad és a Te utódaid generációjáról van szó. Nem kellene hagyni, hogy de-generációt csináljon a hatalom belőlük. Volt az a sikeres nyilatkozat-háború, amit a hatalom képviseletében a Decemberi polgár-mester(?) és az ő tettestársa, a Nadrágkötő-gyártó nyert meg öngóllal. Az eredmény nem 6:3 volt, hanem 290:1 igaz, egy euróért.


A hatalom, mint jól tudjuk, a javunkat akarja, de kérek mindenkit: ne adjátok oda neki! Tudom, hogy ők jót akarnak, de mi is szeretnénk belőle a jogos részünket. Köszönöm, hogy megvédték a nyugdíj pénztárakat, de kérdezem, miért a jogos tulajdonosoktól?

Vettünk üzemanyagot, MOL-nyi mennyiségben, ami alig volt veszteséges, viszont nagyon Nemzeti. A veszteségünk nem éri el az ingerküszöb mértékét: mi az a 120 milliárd nekünk?


Már tudjuk: „Meg lehet élni 47 ezerből.” Felmerül a kérdés bennem, hogy itt Forintról vagy Euróról van szó? Naponta vagy havonta? Nekik, vagy nekünk? Valószínűleg úgy értették, hogy havi 47 ezer Forintból. Én rájuk szavazok, éljenek ők annyiból havonta!

Azt is tudom, hogy ők semmit nem baltáznak el! Azer, erről lehetne beszélni. Megspóroltuk egy gyilkos börtön költségét néhány évre, milyen jó, hogy ezért csak a nemzetközi tisztességünket kellett adni cserébe. Adtunk egy tisztet a tisztességünkért, ha ez sakk lenne, berosálnék!


A vörös iszap katasztrófa mindent elmos, aki még nem álmos, emlékszik. Az erre gyűjtött adományt is gondosan kezelik. Nem könnyelműen kiosztották a rászorultaknak, á dehogy! De hogy, hogy nem, lett viszont egy lakóparkunk, nem olcsón, viszont rendkívül drágán, de azt ti se Ócsároljátok!


I’M F (!) mondta Eltolcsi és jegyet váltott egy bankra, egyszerűsítve, váltott a jegybankra. Bebizonyította, hogy nemzeti gazdaságunk olyan jól teljesít, hogy ugyanannyi pénzért, akár többszörös kamatot is tudunk fizetni.

Olyan reális ez, mint amikor a műkörmös két lábbal áll a földön, mondjuk a pályázatin. És belátta, hogy neki inkább valódi föld kell a „fúj-mocsok” uniós támogatással, mint a nem valódi köröm.


Az is tény hogy Győztes vezérünk sokat TEK az emberekért, az un ortodoxiára sikerült emelnie az (i)gazság szolgáltatás teljes vertikumát. Öreg bíró nem jó bíró, tehát: fel is Csút, meg le is Csút! De jó az a világváros, mind az ezer-kétezer alattvalóval, stadionnal, kisvasúttal, repülőtérrel, és a tokaji borvidékkel egészen Letenyéig. No, az tényleg eldőlt már a választáskor, mint felcsúti viharban a horizontális szélerőmű! Van nekik Hentes Dinnyekár gáz-vezeték szerelőjük, mint egy polgári mester, aki gyarapodni nem restell.


Gyarapodni úgy lehet, hogy takarékoskodunk, mondjuk a pénztárral, lásd Takarékpénztárak. Úgy megspóroljuk pályázatilag egy szereplővel, hogy megmarad nekünk, és így bankadót se kell fizetni rá. A bankok meg tanuljanak a saját kárukon, lássák be, hogy itt számukra nem Rózsás a helyzet.

Tantétel: Könnyen lehet választani tankönyvkiadót, mind az egyből, központilag Vezér-elve! Ha eszünk lett volna, Hoffman meséit Nemzeti módon megtanultuk volna. Csak a sorrend változik, ABC vs. CBA?


A doktor hiány is az ellenség hibája, ez egy kór-kép! Mindenképp át kellett szervezni az egész-ség ügyet, ami úgy megszilárdult, mint a biztonság két hét alatt. Hatalmas vívmány, hogy a narancsbőr nem betegség, vagy tünet, hanem identitás.

Ennek a teljesítménynek tisztelettel adózom, mondjuk egy söralátéten.


Sikerült racionalizálni a választási rendszert is, kikerült a bizonytalanság! Vagy a Vezér Győz, vagy Győzik-e a sok akadályt?

Meg lett a millió munkahely is, bár az interpunkciót nem értettük jól, helyesen: milli Ó!

Vonakodva mondom, van olyan, akinek nem a parlamentben Vona a helye. De hiába füstölgünk, bagót se ér! Pályázati módon ráncdal-énekes és mások Nemzeti Dohány és hány meg hány bolt tulajdonosok új fogalmakat alakítanak ki.


Újítmányoznak, mint a doktor Zsivány Go, akinek mennie kellett, doktorátusában elbukott köz és társasági elnökünk.

De látom, vannak ideológiai kérdések is: nyomják a fut-balt, ezért nem lett jobb, egy dekát se. Sikerült javítani az angliai 6:3-on hollnad 8:1-re. Talán elpuskázták, nem akadémikus módon. Építünk stadiont, mindennek a kárára, de azt azért le kell írni, Stradivari hegedűtől senki nem lett még Paganini.


Pedig az Ormány jobban teljesít, mint az Atom! Csak fel nem foghAtom, minek ez a nagy sietség? Közgép, vagy csak a vágy? Rezsi csökkentés diktatúrával, ez irtó jó! Kevesebb lakos, kisebb költség!

Agyarország jobban teljesít! Megy előre, mint a gőzgép, de mit is beszélek, mint a Közgép!

Ez a teljesítmény emlékművet követel! Az Ormány pedig emlékművet követ el!  Az én alig iskolázott látásom szerint akkor kellet volna harcolni, nem pedig most a népet sarcolni! Ha ennek az Ormánynak lenne igazi arca, nem lenne rövidtávon kudarca.

Sorstársaim, Választók, az idén én is választok. Hogyan tegyem, fentebb leltem válasz(t)OK?


Fa János

Kép: pitee.wordpress.com


További hírek

  Rogán Cecíliáék fantom médiacége bő milliárdos bevételt produkált
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Választások után – sokan vannak még a változások ellen
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  „Öntsünk TISZ(t)A vizet a pohárba” – Magyar Péter reagált az ATV nyilatkozatára
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Botrány Újpesten - hazugságok hálójában a helyi politika
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Pazar színházi és utcaszínházi előadások a VéNégy Fesztiválon
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Visszalépett Szentkirályi Alexandra a főpolgármesteri jelöltségtől
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Hamarosan startol a VéNégy Fesztivál, 4 nap varázslat a Dunakanyarban
2024. 06. 04. 15:41 hirhatar.hu
  A Magyar Péter jelenségről
2024. 06. 04. 15:41 hirhatar.hu
  Idén is nagy merítés lesz a hazai előadókból a Szigeten
2024. 06. 04. 15:41 hirhatar.hu
  Azahriah egy Fidesz-influenszer szemével
2024. 05. 31. 10:22 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport