. Ma György napja van.
Vásároljunk hőszigetelt kutyaházat!
2021-02-11 20:01:08
Vásároljunk hőszigetelt kutyaházat!

Vásároljunk hőszigetelt kutyaházat!

A lakásban tartott négylábúak számára egyáltalán nem létszükséglet egy hőszigetelt kutyaház. Mivel a napjaik nagy részét melegben, otthoni körülmények között töltik, így számukra felesleges, hiszen nem éri őket igazán hideg.

 

A kinti kutyák élete

 

Rengeteg kutya él a szabadban, így számukra a hideg elleni védekezés az életben maradás része. Ettől függetlenül egyáltalán nem biztos, hogy annyira szívesen is teszik ezt, vagy csak megszokták, hogy magukra vannak utalva. A hidegben az állatok vagy megtanulnak alkalmazkodni az időjárási viszonyokhoz, vagy pedig áldozatául esnek. Miért kéne, hogy a te kutyád is így érezze magát? 

 

Miért is ne gondoskodnánk a kedvencünk igényeiről, hiszen mégiscsak ez az, amit megtehetünk érte! Szerezzünk be egy minőségi hőszigetelt kutyaházat, hogy a hideg téli estéken legyen hova behúzódnia a mínuszok elől. 

 

A fő különbség a kutyaházak között

 

Ha alapul veszünk egy sima, de jó minőségű kutyaházat, akkor azt látjuk hogy úgy készült, hogy ne adjon teret az átfütyülő szélnek vagy épp a tűző napsugaraknak. Amennyiben egy ilyennel rendelkezünk, akkor tökéletes alapot találtunk, már csak a hőszigetelésre van szükség. Lehetőleg kerüljük a tömeggyártás esetleges selejtes eredményeit, mert azzal nem a kutya javát szolgáljuk. 

 

A hőszigetelés elkészítése során ügyelni kell arra, hogy a kutya ne férjen hozzá sehol, még az illesztéseknél sem, de az élősködők és a gombák se nyerhessenek teret. Sokan félreértelmezik a hőszigetelés fogalmát, mivel ez nem azt jelenti, hogy egy fűtőtestet helyezünk a kutyaházba, hanem a kutya saját hőjét tartja bent, hogy az maradjon meg.

 

Éppen azért, hogy ez teljesüljön, ügyelni kell arra, hogy hogyan helyezzük el a kutyaházat. Mivel az ajtónál nyitott otthonokról beszélünk, így óvni kell a lehetőségtől, hogy átfújhassa és lehűthesse a szél. 

 

A csapadék és a szél kívül tartása elsődleges feladata egy kutyaháznak. Ha alulról is biztosítasz hőszigetelést a kutyaháznak, akkor megóvhatod kedvencedet a felfázástól. Ez nagy előny, ha nedves bundával vonul be a kutyaházba. 

 

Ha jól csináljuk, akkor egy 8-10 fokos hőmérséklet-különbséget is létrehozhatunk, ami igazán szép eredmény, ha azt vesszük alapul, hogyha kint -5 fok van, akkor a benti hőmérséklet a kutyának már jóval kellemesebb.

 

Egy jó minőségű kutyaház beszerzéséért keresd a Kedvence.hu webáruházat, és találd meg a kutyád méretének megfelelőt. Ez pont az a kategória, amiben a méret a lényeg, úgyhogy légy maximálisan körültekintő!

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>