. Ma Stefánia napja van.
Mi történik, ha nincs happy end?
2020-11-17 20:23:33
Mi történik, ha nincs happy end?

Mi történik, ha nincs happy end?

Hiába minden, nem jön a gyönyör

 

Annak, hogy nem jutsz el a csúcsra, számtalan oka lehet. Ez fakadhat túlzott szegyenlősségből, neveltetésből, családi mintákból, melyeket óhatatlanul is kap az ember idővel. Ezek a problémák jellemzően kamaszkorban kezdődnek, hiszen akkor hallgatjuk azt, hogy az önkielégítés nem egészséges, akárcsak a házasság előtti szex. Ezek a megállapítások mély nyomokat hagyhatnak bárkiben, amik a későbbiekben gátlásokhoz vezethetnek.

 

Bármilyen hihetetlen, manapság sokkal gyakoribb probléma az orgazmusra való képtelenség, mint korábban. A nők igen magas százaléka életében egyszer sem jut el a csúcsra, míg 40 százalékuknak igencsak gondot okoz a kielégülés. Férfiaknál az állóképességgel való problémák a jellemzőek, hiszen ha egyszer gond adódott a merevedéssel, akkor attól a későbbiekben is tartanak, ami rányomja a bélyegét a szexuális életre.

 

Magára az orgazmusra elméletileg minden ember képes. Az más kérdés, hogy ismerjük-e annyira a testünket, hogy tudjuk irányítani a partnert abban, hogy eljuttasson a csúcsra. Persze akár traumatikus szexuális élmény is lehet a hátterében annak, hogy valaki képtelen átélni a kéjt. Ugyanilyen zavaró lehet az is, hogy ha valaki nincs megelégedve magával, így nem tudja átadni magát a gyönyörnek. Sőt egyre gyakrabban okoznak kellemetlen mellékhatásokat a különböző gyógyszerek is. Ilyen lehet a libidó csökkenése, a diszkomfortos hüvelyszárazság és a merevedési zavar is. 

 

A kapcsolat minősége is sokat számít abban, hogy mennyire vagyunk képesek átélni a gyönyört. 

 

Újra a csúcson!

 

Néhány apró vagy éppen nem apró technikával könnyedén újra átélhetjük a várva várt gyönyört. Az egyik legfontosabb és elengedhetetlen eleme a megújulásnak az őszinteség és a kommunikáció. Légy őszinte magaddal és a partnereddel egyaránt, hogy tudjátok, hogy kinek mi esik jól. Meséljétek el egymásnak, hogy mi az, ami kellemes, és mitől jöttök igazán lázba. Mindenképp osszátok meg egymással a vágyaitokat.

 

Önmagad megismerése az egyik nagyon fontos cél, hiszen csak így lehetsz hiteles. Éppen ezért mindent kövess el, hogy megtudd, hogy mi esik igazán jól, úgyhogy fedezd fel magad! Igen, mindenhogy!

 

Ha már párban is nekikezdtek a megismerésnek, és ha valami nehézség adódik, akkor nyugodtan használjatok különböző szexuális segédeszközöket a tökéletes gyönyörért! Egy kis síkosító vagy épp péniszköpeny? Miért ne? Persze mindehhez elengedhetetlen, hogy elegendő időt, hangulatot és teret teremtsetek magatoknak a kéjelgésre.

További híreink
Hetvenen túl ismét összeveszett Szörényi, a Bródy
Szörényi Levente teljes mellszélességgel kiállt a kormány hivatalos irányvonala mellett, elítélte az SZFE hallgatóit „felbujtó” tanárokat és a mellettük kiálló Bródy Jáno...
2020-11-20 21:25:36, Hírek, Fókuszban Bővebben
Hogyan téliesíthető a kerti csap?
Meglehet, a tél közeledtével ritkulnak a kerti tennivalók, azonban akadnak olyan feladatok, amelyekkel mégis végeznünk kell még a fagy beköszönte előtt. Ilyen kötelező fe...
2020-11-17 20:19:11, Hírek, Fókuszban Bővebben
Bemutatkozik a Rieker férfi cipők őszi kollekciója
A férfiak talán ritkábban vásárolnak cipőt, mint a hölgyek, azonban egyes szezonokban nekik sem árt néhány új darab. Ilyen például az ősz és a tél is, amikor az időjárás ...
2020-10-15 20:38:42, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A 444.hu vette észre a koronavírus-fertőzés következtében elhunytak listáján, hogy 1985-ös sorszámmal egy újab...
Bővebben >>