. Ma Gedeon napja van.
Kőbányai Testületi ülés 2014. január 23.
2014-01-23 11:22:33
Kőbányai Testületi ülés 2014. január 23.

Kőbányai Testületi ülés 2014. január 23.

Nagyon rövid Testületi ülést tartottak ma a X. kerületben: Nyílt közbeszerzést írt ki az önkormányzat a földgáz és az áram beszerzésére - Nem lesz energiapark a Kozma utcában - Megválasztották a helyi választási bizottság tagjait.


Élő Norbert, a Demokratikus Koalíció képviselőjének beszámolója a mai Testületi ülésről:


A földgáz és áram beszerzésre végre nem meghívásos pályázatot, hanem nyílt közbeszerzést írt ki az önkormányzat. Kis siker az ellenzéki működés keretében. Persze megint az utolsó pillanatban terjesztették elő.

 

Az S1 pincerendszerben a búvártevékenységet támogatja az önkormányzat. Nem kevés pénzt kér az önkormányzat egy merülésért.

 

Sajnos a Kozma utcában a telek rendezetlensége miatt nem valósulhat meg az energiapark. Ez a napelempark nem lesz egy darabig. Nagy kár.

 

Az erdei iskolák, nyári táborok, vándortáborok elszámolása megtörtént. 4 millió forintot biztosított tavaly erre a célra az önkormányzat. A jó cél érdekében ebben az évben is legalább a duplájára javaslom emelni a keretet.

 

Beszámolt a Wolf és az Alfa polgárőrség is elvégzett munkájáról. A polgárőröknek több pénzt kellene adni idén. Az önkéntesség nagy segítség a közbiztonság növelésében.

 

Megválasztottuk a választási bizottság tagjait. Bízunk tisztességükben a választáson.


Utoljára frissítve: 2014-01-23 11:23:01

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
Bővebben >>