. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Készüljünk a karácsonyra, avagy tegyél igazán menő ajándékot a fa alá
2019-11-21 12:54:13
Készüljünk a karácsonyra, avagy tegyél igazán menő ajándékot a fa alá

Készüljünk a karácsonyra, avagy tegyél igazán menő ajándékot a fa alá

A másik az utolsó napokban, vagyis inkább 23-24-én rohangál és szerez be valami ajándéknak beillő dolgot. Az, hogy melyik a jobb, nem tisztünk eldönteni, de megpróbáljuk tippjeinkkel könnyebbé tenni az ünnepre való készülődést.

 

Kezdd el időben!

 

Ez lehet a titka az egész készülődésnek és a feszültségmentes karácsonynak. Hiszen, ha mindenre van elég idő, nem kell azon stresszelni, hogy nem ér oda akkorra az ajándék. Persze nem azt mondjuk, hogy kezdd szeptemberben, de mostanában érdemes nekiállni. Hiszen bár van még 1 hónap, de a legtöbb webáruház december 20. után már nem garantálja, hogy odaér karácsonyig a kiválasztott ajándék. Éppen ezért, ha nem várunk az utolsó pillanatig, azzal sok idegeskedéstől megkímélhetjük magunkat.

 

Minden nem és korosztály számára más lehet az ideális ajándék, de akad egy apróság, ami mondjuk mindenkinek örömet okozhat. Ez pedig a fényképes telefontok a Pitbullcase-től. Mivel telefonja a mai világban már mindenkinek van, így logikus, hogy érdemes megóvni a készüléket attól, hogy valami baja essen. Ezt leghatékonyabban egy telefontokkal tehetjük meg, amihez esetenként nem árt, ha társul egy edzett üvegfólia. De ha már telefontokot veszünk, miért is ne legyen ez egy egyedi, különleges darab?

 

Tervezzünk mindenkinek

 

Minden családtag számára mással okozhatunk örömet, így mielőtt nekiesünk annak, hogy mindenki kap egy egységes tokot, érdemes személyre szabottan végiggondolni a lehetőségeket.

 

Dédszülők, nagyszülők esetén a legjobb, ha egy családi fénykép kerül a telefontokra, vagy éppen a házikedvenc egy jól sikerült képével is kedveskedhetünk. Ha van a családban unoka, az is telitalálat lehet.

 

Szülőknél már kicsit egyszerűbb, hiszen a többség ismeri annyira a szüleit, hogy tudja, hogy minek is örülnének. Egy szép kép a nyaralásról? Egy kedves családi fotó? Horoszkóp, virágok, autók vagy éppen foci? Minden lehetséges…

 

Unokatesók, kisebb tesók? Nincs is egyszerűbb. Egy Minecraftos vagy Fortnite-os tok? Esetleg egy PS vagy XBOX játékból lopott kép? Sőt, egy kedvenc együttes vagy éppen könyv idézete vagy képe is nagy örömet szerezhet.

 

Ha megvan a kiválasztott kép, akkor töltsd fel a tervezőfelületre és szerkessz, alkoss kedved szerint! Változtasd meg a pozícióját, használj effekteket, kollázsokat, matricákat, vagy ha úgy tartja kedved, helyezz el rajta személyes üzenetet! Csak a fantáziád és a kreativitásod szab határt a kész remekműnek!

 

Ugye, hogy nem bonyolult egy igazán személyre szóló ajándékot kitalálni?

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>