. Ma György napja van.
Bemutatkozik a Rieker férfi cipők őszi kollekciója
2020-10-15 20:38:42
Bemutatkozik a Rieker férfi cipők őszi kollekciója

Bemutatkozik a Rieker férfi cipők őszi kollekciója

Könnyed félcipők

 

Félcipő és félcipő között is van különbség. A könnyed darabok például olyan érzetet keltenek, mintha semmi sem lenne a lábunkon. A fűzős fazonú, Antistress termékek könnyű, rugalmas és puha anyagból készülnek, amelyek talpbetétje kivehető. Textilbélésük pedig pont elég melegséget biztosít lábunknak az őszi napokra. 

 

Aztán ott vannak a strapabíróbb, “erősebb” kinézetű félcipők is, amelyek tipikusan az utcai viselet tartozékai. Ezek hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a korábban felsoroltak.

 

Elegáns bőr félcipők 

 

Szintén egy külön kategóriát képeznek, az elegáns bőr félcipők, amelyeket bármilyen fontos alkalomra felvehetjük. Ezen darabok kapcsán szintén érdemes megemlíteni az Antistress technológiát, amelyek akár 30%-kal több helyet biztosítanak a lábfejnek, és könnyen elnyelik az ütődéseket is. Szerencsére különböző színekben is kaphatóak, mint amilyen a barna vagy a fekete. 

 

Ha éppen nem tudod, milyen lábbelit vegyél fel a következő alkalomra, akkor nézz szét bátran a LifeStyleShop webáruház Rieker cipői között!

 

Strapabíró bakancsok

 

A strapabíró Antistress bakancsok legkiemelkedőbb jellegzetessége, hogy nagy helyet biztosítanak a lábfejnek, ráadásul járás közben csillapítják a rezgéseket is. Ezek a darabok már téliesítettek, hiszen belül bundával béleltek, emiatt kifejezetten kényelmesek. 

 

A barna, fekete, szürke árnyalatok egyaránt megtalálhatóak a színskálán, így biztosan mindenki rálel a stílusához igazodó termékre!

 

Miért éppen a Rieker?

 

A Rieker márka már több száz éves múlttal rendelkezik. Azért is olyan közkedveltek cipői, mert évről évre képes ugyanazt a színvonalat hozni, eközben mégis folyamatosan megújul.

 

A Rieker lábbelik könnyűek, kényelmesek és nagyon rugalmasak, ez egyáltalán nem meglepő, mivel minőségi anyagok felhasználásával készülnek. Már oly sokat hallottunk a cipők speciális technológiájáról, hogy ezt sem hagyhatjuk ki a felsorolásból. Rezgéscsillapító technológiájuknak, az Antistress-nek köszönhetően a sarkak és a talpak számára is tökéletesek, jól illeszkedő kialakítással rendelkeznek. 

Most már tudod, miért érdemes a Riekert választani, nincs más teendőd, mint a személyiségedhez leginkább illő darabot megvásárolni! Ne feledd, a cipő sokat elárul egyéniségedről! Legyél ősszel is önmagad a kedvenc lábbelidben!

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>